حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد

۱۸ ماه بدون نشست خبری؛ روحانی چه زمانی با مردم گفت‌وگو خواهد کرد؟

رئیس جمهور حدود ۱۸ ماه است که با خبرنگاران و اصحاب رسانه نشست خبری نداشته و از آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی او با مردم نیز ۳۴۹ روز می‌گذرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۷۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ، 530 روز و قریب به یکسال‌ونیم از آخرین نشست خبری حجت‌الاسلام حسن روحانی با خبرنگاران و اصحاب رسانه و همچنین 349 روز از آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی وی با مردم می‌گذرد و هنوز خبری از برگزاری از نشست خبری و یا گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم نیست.

 

این در حالیست که وی در 6 سال اخیر به‌طور متوسط در هر سال حداقل یک نشست خبری و دو گفت‌گوی تلویزیونی داشته ولی این میانگین در سال گذشته یعنی سال 97 نیز تقلیل یافته است.

 

ضمن اینکه از حدود نیمه‌های سال 97 هم دولت سخنگو نداشت که تا حدودی به سوالاتی که از قوه مجریه مطرح می‌شود پاسخ گوید.

 

علی ربیعی، سخنگوی دولت در 5 تیرماه در پاسخ به این سوال که چرا با وجود این‌همه اتفاق در کشور، روحانی نشست مطبوعاتی نمی‌گذارد، گفت: آقای دکتر روحانی این موضوع و زمان‌بندی آن را در اختیار بنده گذاشتند و در آینده نزدیک رئیس‌جمهور مصاحبه رادیو تلویزیونی خواهند داشت.

 

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در دولت یازدهم در طول 4سال، 12 نشست خبری برگزار کرد،‌ اما او حالا در دولت دوازدهم که حدود 2 سال نیز از عمر آن می‌گذرد تنها یک بار کنفرانس خبری گذاشته است.

 

امیدواریم رئیس‌جمهور و تیم هماهنگ‌کننده برنامه‌های او به این فاصله زمانی طولانی بین گفت‌وگوهای تلویزیونی و نشست‌های خبری توجه داشته باشند و ترتیبی اتخاذ کنند تا این عدم حضور روحانی در یک نشست خبری و پاسخ به سوالات و یا یک برنامه تلویزیونی و گفت‌وگوی مستقیم با مردم پایان یابد.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار